kartal evden eve nakliyat atasehir evden eve nakliyat panax vize islemleri mental aritmetik

Unió de Joves Pagesos (UJP) ha estat present amb diferents tastos de productors catalans a la fira de degustació Firatast, dijous dia 10 fins diumenge dia 13 de novembre, al Palau de Fires de Girona.

UJP, juntament amb Unió de Pagesos, ha volgut contribuir, per segon any consecutiu, amb la seva presència a Firatast apostant per la venda directa amb productes de proximitat com a una de les sortides possibles per a les explotacions catalanes i per acostar-se al consumidor. L’estand ha registrat més de 2.000 visites durant els quatre dies que va durar la fira de degustació.

En aquesta edició, a més dels productes de proximitat directes de la pagesia, l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha col·laborat amb l’elaboració de diferents tastos.

Els productors joves que han participat en aquesta fira amb els seus tastos són: Miquel Vilardell (melmelades, sucs, llegums i cremes de verdures ecològiques Vitra); Pau Noguera (mel de cinc varietats, hidromel, aiguardent d’hidromel, hidromel sec i ranci, vinagre de mel); Jordi Vilarrassa i Fermí Corominas (embotits cuits i secs); Josep Orra (formatges ecològics del Pujol-Orra); Manel Marcè (formatge, recuit, iogurt i mató ecològics de Mas Marcé); Gerard Pernau (nous de Mig Guilleries amb xocolata); Enric Camprubí (vedella ecològica de Pirinat) i Mercè de Mas Portell (verdura i fruita de Mas Portell).

DSC02032

 
 logojuventut

bodrum escort marmaris escort anal escort gocek escort